Política de privacitat

Objecte

Papers & Papers ha assumit el compromís de protegir la privacitat i les dades personals. En aquest document informem de la manera en què protegim les vostres dades personals. Us recomanem llegir-lo abans d’accedir al contingut digital del web.

Papers & Papers defensa fermament els drets fonamentals a la privacitat i a la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis nacionals i europees relatives a la privacitat.

En aquesta declaració de privacitat es descriu com tractem i protegim les dades personals de les persones que utilitzen els nostre lloc web.

Responsable del tractament

El responsable de tractament de les dades personals que es faciliten al lloc web i per qualsevol dels subdominis als quals s’accedeix a través de Papers & Papers te Adreça postal l'Apartat de Correus 17 de Vilassar de Mar 08340 (Barcelona) Spain. Les dades de contacte són el número de telèfon +34 644 669 584 i el correu info@paperspapers.cat

Dades que recopilem

La visita al lloc web no implica que l’usuari faciliti dades personals. Les dades personals que facilitin els usuaris poden ser tractades per Papers & Papers com a responsable del tractament i seran en tot moment conservades i tractades en territori europeu.

Cessió o comunicació de dades personals

Les dades no es comuniquen ni se cedeixen a tercers, tret que existeixi alguna obligació legal o que sigui als prestadors vinculats al responsable que actuen com a encarregats del tractament.

Xarxes socials

L’objecte de les eines com Facebook, Twitter, Instagram o altres xarxes socials és visibilitzar i difondre les activitats que du a terme l’empresa.Aquestes eines emmagatzemen dades personals als servidors dels serveis respectius i es regeixen per una política de privacitat pròpia. Es recomana revisar i llegir les condicions d’ús i la política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar-s’hi, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració en relació amb el grau de privacitat del perfil d’usuari a la xarxa social.

Així mateix, el responsable es reserva el dret d’eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions, com també el dret a bloquejar o denunciar el perfilautor d’aquests missatges.

Tractament de galetes

Una galeta és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema a l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les galetes permeten al web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari. L’usuari té l’opció d’impedir lageneració de galetes seleccionant l’opció corresponent al navegador. Es pot obtenir més informació llegint la Política de galetes.

Mesures de seguretat que s’apliquen a les dades personals

Papers & Papers aplica les mesures tècniques i organitzatives necessàries tenint en compte els riscos que presenten els tractaments de les dades personals, en particular com a conseqüència de la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservades o tractades d’una altra manera, o la comunicació o accés no autoritzat a aquestes dades personals.

L’aplicació de les mesures tècniques i organitzatives previstes tenen en compte l’estat de la tècnica, els costos d’aplicació, i la naturalesa, l’abast, el context i les finalitats dels tractaments, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per als drets i llibertats de les persones físiques.

Papers & Papers aplica aquestes mesures de seguretat per garantir un nivell de seguretat adequat per mitigar els riscos detectats en les anàlisis efectuades abans dels tractaments i durant tot el cicle de vida de les dades personals i els seus tractaments.

Canvis en la política de privacitat

Papers & Papers es reserva el dret de modificar aquesta política de privacitat quan sigui necessari per adaptar novetats legislatives o altres regulacions, per les bones pràctiques i per requeriment de les autoritats de control.

No obstant això, les relacions establertes amb els usuaris abans de modificar la política de privacitat es regiran per les normes previstes quan l’usuari va accedir al web, sense perjudici del que disposa el Reglament general de protecció de dades. Recomanem als usuaris llegir-lo abans de cada accés i navegació pel web.